Studii de fezabilitate

Studii de
fezabilitate

PrimeValue are o experiență considerabilă în realizarea studiilor de fezabilitate pentru diferite industrii care permite clienților să ia decizii în cunoștință de cauză cu privire la succesul unui viitor proiect, din perspectivă financiară și nefinanciară a unui concept, a unui proiect sau a unui plan de afaceri propus. Scopul nostru obiectiv este să descoperim rațional punctele tari, slăbiciunile, oportunitățile și amenințările pe care un anumit proiect le poate prezenta cu privire la resursele disponibile într-un anumit mediu, determinând în cele din urmă succesul sau eșecul potențialului proiect. Studiile de fezabilitate sunt analizate în mod obiectiv pe baza datelor cantitative și calitative, permițând managerilor de proiect să investigheze rezultatele potențiale măsurate ale unui proiect înainte de a investi prea mult timp și bani, reducând astfel semnificativ riscul.

La PrimeValue realizăm studii aprofundate de piață pentru a obține rezultate optime și pentru a identifica cele mai potrivite oportunități de marketing, pe măsură ce abordăm tendința de creștere a pieței, tendința de aprovizionare și de stabilire a prețurilor, analiza competitivă și cota de piață și potențial. Spre deosebire de alte companii de consultanță convenționale, efectuăm atât metode de cercetare închise, cât și deschise. Echipa noastră internă de cercetare și consultanți lucrează prin mai multe canale de comunicare, cum ar fi o întâlnire față în față, interviuri telefonice; grupuri de experți și sondaje online.

Studiul nostru de fezabilitate financiară presupune pregătirea unor modele financiare complexe și flexibile pentru a furniza proiecții financiare pe termen mediu și lung, care sunt în mare măsură influențate de ipotezele obținute din cercetarea pieței și de înțelegerea profundă a dinamicii industriei. Experții noștri financiari și consultanții din cadrul diviziei de Consultanță sunt foarte abili în modelarea financiară complexă într-o gamă largă de sectoare industriale cu competențe dovedite de analiză și cunoștințe, care reprezintă un beneficiu semnificativ pentru clienții noștri.

Cea mai bună
utilizare

Cea Mai Bună Utilizare (CMBU) este un concept în domeniul imobiliar care se referă la cea mai folosită utilizare a unei proprietăți, indiferent de utilizarea reală și actuală, dar care este posibilă din punct de vedere fizic și financiar.

PrimeValue are expertiza necesară pentru evaluari a realiza evaluări privind cea mai bună utilizare a proprietății, concentrându-se pe factori cheie precum posibilitățile legale, posibilitățile fizice, fezabilitatea financiară și productivitatea maximă. Înțelegem că valoarea unei proprietăți și utilizarea acesteia sunt strâns legate, astfel încât cea mai bună utilizare a acesteia este cea care are cea mai mare valoare actuală și aduce cea mai mare rentabilitate netă într-o anumită perioadă sau pentru viitorul previzibil. Luăm în considerare, de asemenea, impactul mediului înconjurător, al concurenței și al forțelor politice locale și al calendarului dezvoltării potențiale a proprietății.

Un număr mare de clienți, în special dezvoltatorii imobiliari și întreprinderile familiale cu terenuri moștenite și clădiri slab valorificate, beneficiază de studiile noastre cu privire la cea mai bună utilizare.