Consultanță în tranzacții

Consultanță în
tranzacții

Echipa PrimeValue colaborează cu clienții pentru a oferi servicii de consultanță în tranzacții cu privire la investiții, fuziuni, achiziții (M & A) sau cesionari, pentru a îndeplini în mod optim obiectivele clientului care derivă din valoarea tranzacțiilor. Abilitatea noastră de a furniza evaluări independente privind tranzacțiile ne ajută să oferim consultanță bazată pe evaluarea vigilentă a întreruperilor de soluții, a factorilor de valoare și a oportunităților sinergetice.

Aplicăm cunoștințe aprofundate de piață și expertiză în evaluări și consultanță pentru a crea o abordare și o metodologie concentrată în cadrul tuturor serviciilor noastre. Abordarea noastră orientată spre rezultate este să ne concentrăm pe viabilitate optimă, dar practică și eficientă. Consultantii noștri în tranzacții pun la dispoziție o experiență bogată și diversificată de fuziuni și achiziții din diferite tranzacții anterioare, cu atenție sporită pentru diferitele aspecte ale ciclului tranzacțiilor. Propunerea noastră de a oferi clienților noștri succese comerciale se bazează pe anticiparea și analizarea consecințelor latente ale oricărei acțiuni. Credem că succesul nostru constă în flexibilitatea și capacitatea noastră de a ne adapta la schimbare – o viziune proactivă care ne ajută să identificăm oportunitățile și să abordăm mai bine riscurile pentru clienții noștri.

Echipa de consultanță pentru tranzacții a companiei PrimeValue asistă clienții oferind o gamă largă de servicii de la consultanță pre-tranzacționare la consultanță post-tranzacționare, inclusiv asistență în implementare și execuție. Gama noastră de servicii cuprinde:

• Consultanță financiară M&A;
• Consultață reprezentând una dintre părți
• Diligență comercială
• Evaluarea afacerii
• Planificare integrată și execuție
• Acorduri de Vânzare – Cumpărare

PrimeValue oferă, de asemenea, servicii tehnice de due diligence pentru a verifica specificul activelor implicate într-o tranzacție. Aceasta include întreținerea, viața utilă rămasă, starea actuală, uzura tehnologică etc.